кадър: Нова телевизия Редактор: Певицата Мариана Попова се изказа остро за това,

...
кадър: Нова телевизия Редактор: Певицата Мариана Попова се изказа остро за това,
Коментари Харесай

Мариана Попова: В България е слободия, никой не спазва мерките

кадър: Нова телевизия 

Редактор: 

Певицата Мариана Попова се изрече остро за това, че не се съблюдават ограниченията за прекъсването на пандемията. В ефира на Нова телевизия тя се оплака, че поради антиваксърите и всеобщите публични прояви сега е инфектирана дружно с детето си с ковид.

Коментарът на певицата пристигна във връзка на неин ядосан пост в обществена мрежа, в който тя особено показва концерта на Лили Иванова в Пловдив и мача „ Левски – ЦСКА “ като образци за струпване на хора, където се популяризира вируса. По-късно тя е изтрила обявата.

„ У нас е разпасаност! “, възкликна Попова.

Настроението на диалога обаче се промени, когато водещите на утринния блок на Нова телевизия я попитаха дали е имунизирана. „ Няма да кажа дали съм имунизирана или не. Не мисля, че имунизацията има значение “, съобщи Мариана Попова. Та сподели, че в тази ситуация се възползва от това, че имунизацията е избор и добави, че и имунизираните се разболяват от коронавирус.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР